Ne felejts el rendelkezni személyi jövedelemadód 1%-áról! Adományoddal Te is esélyt teremtesz fogyatékossággal élő fiataloknak arra, hogy munkát vállalhassanak. Minden felajánlásra nagy szükségünk van, támogasd munkánkat! 

 

Nyilatkozz 2018. május 22-ig! Adószámunk: 18397482-2-42
A felajánlási nyilatkozatot letöltheted INNEN. 

Az összeget egyrészt újabb munkalehetőségek biztosítására fordítjuk fogyatékossággal élők számára, másrészt olyan rendezvényeket szeretnénk szervezni, amelyek hozzájárulnak a fogyatékos emberek társadalmi integrációjához.

Hogyan ajánlhatod fel az SZJA 1%-ot?

  • Ha egyéni vállalkozó vagy: az adóbevallás részeként 2018. február 26-ig, vagy ha ezen nem nyilatkoztál, május 22-ig eljuttathatod a nyilatkozatodat a NAV-nak a 17EGYSZA nyomtatványon elektronikusan az ügyfélkapun keresztül vagy postai úton. Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán rendelkezhetsz néhány kattintással május 22-ig.
  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat:  az erre a célra kialakított 17EGYSZA nyomtatványt kitöltve, 2018. május 22-ig eljuttathatod a NAV-nak elektronikusan az ügyfélkapun keresztül vagy postai úton.
  • Ha munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat: a 17EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban add át a munkáltatódnak, vagy 2018. május 22-ig elektronikusan ügyfélkapun keresztül vagy papír alapon postai úton eljuttathatod a NAV-nak.
  • Ha magánszemélyként készíted el adóbevallásodat: az 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz elektronikusan, vagy az erre a célra kialakított 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon elektronikusan vagy postai úton, önállóan megküldheted a NAV-nak 2018. május 22-ig.

Támogass egy SMS-sel vagy telefonhívással is:

Küldd el a 12-es számot a 13600-ra vagy hívd a 13600-as telefonszámot, és tárcsázd a 12-es melléket. Ennek díja bruttó 250 forint, amivel a Premier Kultcafét üzemeltető Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkáját segíted.