VI. JÓTÉKONYSÁGI MACI AUKCIÓ

2016-ban hatodik alkalommal rendezzük meg jótékonysági maci aukciónkat, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire licitálhatnak az érdeklődők. A befolyt összeg a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját segíti munkahelyteremtéssel, a Premier Kultcafé fogyatékosság-barát munkahely infrastrukturális fejlesztésével és a megváltozott munkaképességű kollégák munkahelyi integrációs programjának bővítésével. A “Fogadj Örökbe Egy Macit!” kampányhoz 150 köztiszteletben álló személy csatlakozott 2012 óta, köztük olimpikonok, politikusok, üzletemberek, színészek, írók és filmrendezők is (TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT). Idén sem lesz ez másképp! Újabb hírességek mackóit és személyes tárgyait árverezzük el 2016. november 30-án, a Fogyatékossággal Élők Világnapjához (december 3.) kapcsolódva.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 30. (SZERDA) 18:00

HELYSZÍN: PREMIER KULTCAFÉ NAGYTEREM – 1085 Budapest Üllői út 2-4. // Baross utca 1.

Az árverésen befolyt összeget Premier Kultcafé működtetésére fordítjuk, valamint újabb munkalehetőségeket teremtünk fogyatékossággal élők számára.

A JELENTKEZÉS MENETE

A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni EZEN A LINKEN lehet. A részvételhez és a licitáláshoz szükséges tárcsa ára 5000 Ft, amely a helyszínen fizetendő.  Ezzel közvetlenül támogatják az alapítvány működését a licitálók.

Kérjük, támogasd a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, hogy minél több fogyatékossággal élő személy számára tudjunk munkalehetőséget biztosítani!

Neked egy maci, a fogyatékossággal élőknek lehetőség egy boldog munkahelyre!

A helyszínről: A Premier Kultcafé a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjának eredménye. Jelenleg 8 fogyatékossággal élő személy dolgozik az akadálymentes, fogyatékosság-barát kulturális központban, ahol mozi, rendezvényközpont és kávézó működik. A sérült emberek foglalkoztatása jelentős segítséget nyújt életvitelükben és önértékelésük javulásában.