charlie

Ashton Kutcher amerikai színész 1978-ban született Iowában. Mielőtt felfedezték, biokémikusnak készült. Kezdetben modellként dolgozott, majd 1998-ban két filmsorozatban is szerepet ajánlottak neki. Kutcher az Azok a ’70-es évek show-t választotta, melyben 2005-ig játszott. A Pillangó-hatás című filmben nyújtott alakításával a kritikusok elismerését is kivívta. A Thorn alapítvány társ-alapítójaként az emberkereskedelem és a gyermekpornográfia elleni küzdelmet tűzte ki céljául.

 

Ashton Kutcher mackója 650.000 Ft-ért kelt el.

 

Mackójának története Kevint az amerikai filmsztár budapesti tartózkodása alatt szerezte be és ajánlotta fel a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványnak. A macit igazi kinccsé az teszi, hogy Ashton Kutcher még aláírásával is ellátta. Büszkék vagyunk arra, hogy ő is beállt azon hollywoodi hírességek sorába, akik fontosnak érzik a fogyatékossággal élők támogatását.
Személyes tárgya Egy olyan fotó, amely azt a pillanatot rögzíti, amikor Ashton Kutcher az általa felajánlott mackót új tulajdonosa számára dedikálja. Egyébként ő volt az idei hollywoodi hírességek közül az egyetlen, aki hozzájárult ennek a pillanatnak a megörökítéséhez.