charlie

A hetvenes évek elejére a magyar úszósport meghatározó egyéniségévé vált, összesen huszonnyolcszor nyert magyar bajnoki címet, 100 és 200 m-es pillangóúszásban, illetve hátúszásban tizenöt Európa-rekordot és egy világrekordot állított fel. Három alkalommal választották az év női sportolójává. Miután visszavonult, gyermekgyógyász és ortopéd szakorvosi vizsgát tett, emellett háziorvosként is praktizál, valamint különböző televízió- és rádióműsorokban gyermekgyógyászati szakértőként szerepel.

 

Gyarmati Andrea mackója 660.000 Ft-ért kelt el.

 

Mackójának története dr. Gyarmati Andrea gyermekorvos, amellett, hogy rendkívül eredményes úszó volt, nagy macigyűjtő is, szereti, ha minél több brummogó plüssfigura veszi körül. Macikollekciója egyik féltett darabját, Bubut nyolc éve kapta ajándékba. Most abban bízva válik meg tőle, hogy az édes mackó nemcsak örömet okoz majd, hanem a jó ügyet is segíteni fogja!
Személyes tárgya Ezt a sporttörölközőt Andrea kabalaként sok-sok edzésére, versenyére magával vitte és az úszónő eredményeit tekintve úgy tűnik, szerencsét is hozott gazdájának, így egy igazi sport relikvia keresi új tulajdonosát.