lovasi

1987-ben alapította a Kispál és a Borz zenekart, melyben énekesként, basszusgitárosként és dalszerzőként is közreműködött. Fennállásuk 23 éve alatt rengeteg feledhetetlen slágerrel örvendeztették meg a közönséget. Lovasi ezt követően nem csak zeneszerzőként, hanem szereplőként is feltűnt filmekben, miközben zenei karrierje is szárnyalt. 2005-ben megalapította a Kiscsillag zenekart, ami a Kispál és a Borzhoz hasonlóan a közönség nagy kedvence lett. Lovasi életművét 2010-ben Kossuth-díjjal ismerték el.

 

Lovasi András mackója 3.000.000 Ft-ért kelt el.

 

Mackójának története Pali Lovasi András gyerekeinek féltve őrzött mackója, akit még koncertekre is sokszor magukkal vittek, ezért bíznak abban, hogy új tulajdonosa is megajándékozza majd zenei élményekkel a vájt fülű plüssmedvét. Pali megjelenésének egyediségét az adja, hogy mellkasát egy szív díszíti. A család nagyon bízik abban, hogy az érzelmes mackó szerető gazdához kerül.
Személyes tárgya A Kispál és a Borz együttes nyolcadik stúdióalbumával 2000 szeptemberében első helyen debütált a Mahasz top 40-es albumlistáján. Ezt a sikert a következő évben az év hazai rockalbumának kategóriájában Arany Zsiráf díjjal ismerték el, melyet Lovasi András felajánlott az árverésre, hogy Pali egy régi gazdájára emlékeztető tárgy közelében kezdhesse meg új életét.