nyilas_tibor

Magyar válogatott labdarúgó. A Ferencvárosi TC és az FK Austria Wien játékosa volt. Kétszeres magyar és háromszoros osztrák bajnok. A Ferencváros legendás játékosa edzőként is jeleskedett a klubnál. Tapasztalatával és szaktudásával a Sport TV szakkommentátora, valamint a Magyar Labdarúgó-szövetség utánpótlásért felelős szakfelügyelője volt. 2013 januárjában tagja lett az UEFA szakmai bizottságának, majd Dárdai Pál szövetségi kapitány szakmai stábjának is.

 

Nyilasi Tibor mackója 3.000.000 Ft-ért kelt el.

 

 

Mackójának története Macit a futballista évtizedekkel ezelőtt vásárolta idősebbik fiának, akivel hamar megtalálták az összhangot és hosszú ideig elválaszthatatlanok voltak. Nyilasi Tibor bízik benne, hogy új családjában is úgy fogják szeretni a kis plüssmedvét, mint ahogy az övékben.
Személyes tárgya Nyilasi Tibor egy felbecsülhetetlen értékű futballcipőt ajánlott fel az árverésre, melyet 1985-ben egy bécsi teremtornán a nyertes Austria Wien csapat gólkirályaként kapott. Az aranyszínű cipő nagy kedvence volt a legendás futballistának, aki bízik abban, hogy új tulajdonosának