nyilas_tibor

Énekesnő, színésznő. A Krétakör Színház, majd 2008-tól a Nemzeti Színház társulatának tagja. A Nemzeti Színház színművészeként megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést. Az egykori Amorf Ördögök zenekar és a 2007 elején alakult Péterfy Bori & Love Band énekesnője.

Péterfy Bori mackója 2.000.000 Ft-ért kelt el.

 

Mackójának története A kis denevér éveken át Bori koncertezős bőröndjében megbújva hűségesen járta a fellépéseket szeretett gazdájával, kabalaállatként szinte minden koncerten ott volt vele. Az énekesnő nehezen válik meg tőle, de nagyon bízik benne, hogy Deni új gazdája életében is kiemelt helyet foglal majd el és az ő sikereiben is méltó társa lesz a kis plüssdenevér.
Személyes tárgya Az énekesnő két értékes tárgyat is felajánlott az árverésre. Ezek egyike egy olyan kesztyű, amelyben megszámlálhatatlanul sok koncerten fogta a mikrofont, rengeteg élménye, emléke kötődik hozzá. Ezen kívül a Péterfy Bori&Love Band legutóbb megjelent CD-je, a Szédülés is új gazdáját keresi, melyből már csak pár darab van, és azért is különlegességnek számít, mert a jövőben már más felületeken jelentetik meg lemezeiket, így ez az utolsó Péterfy Bori CD egy példánya.