VII. JÓTÉKONYSÁGI MACI AUKCIÓ

2017-ben hetedik alkalommal rendeztük meg azt a jótékonysági maci aukciót, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire licitálhattak az érdeklődők. A befolyt összeg a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját segíti munkahelyteremtéssel, a Premier Kultcafé fogyatékosság-barát munkahely infrastrukturális fejlesztésével és a megváltozott munkaképességű kollégák munkahelyi integrációs programjának bővítésével. A “Fogadj Örökbe Egy Macit!” kampányhoz 150 köztiszteletben álló személy csatlakozott 2012 óta, köztük olimpikonok, politikusok, üzletemberek, színészek, írók és filmrendezők is (TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT). Idén sem lesz ez másképp! Újabb hírességek mackóit és személyes tárgyait árverezzük el 2017. november 30-án, a Fogyatékossággal Élők Világnapjához (december 3.) kapcsolódva.

A Premier Kultcafé a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjának eredménye. Jelenleg 10 fogyatékossággal élő személy dolgozik az akadálymentes, fogyatékosság-barát kulturális központban, ahol mozi, rendezvényközpont és kávézó működik. A sérült emberek foglalkoztatása jelentős segítséget nyújt életvitelükben és önértékelésük javulásában.

Az árverésen befolyt összeget Premier Kultcafé működtetésére fordítjuk, valamint újabb munkalehetőségeket teremtünk fogyatékossággal élők számára. 2018-ban szeretnénk újabb 3 fogyatékossággal élő személynek munkát adni a Premier Kultcaféban, továbbá tervben van egy akadálymentes terasz létrehozása, a mozi technológia fejlesztése és egy új, merőben más profilú munkahely megnyitása, ahol további megváltozott munkaképességű személyeket szeretnének foglalkoztatni.

GALÉRIA